АКТУАЛНО


Дипломати информират Европейската служба за външна политика, ЕК и Съвета на Европа за беззаконията на политкомисарите в българското МВнР Печат
Автор Експерт   
Неделя, 14 Февруари 2016 14:28

Дипломати информират Европейската служба за външна политика, ЕК и Съвета на Европа за беззаконията на политкомисарите в българското МВнР

 

продължава>
 
Съобщение Печат
Автор Експерт   
Четвъртък, 03 Декември 2015 13:23

СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми колеги,

На 9 декември 2015 г., сряда, от 18.30 часа, в ресторант „Панорама“ на бул. Дондуков № 11, ет. 9 (сградата на бившия Битов комбинат)

ще се проведе традиционното коледно тържество на Българското дипломатическо дружество и Националната асоциация за международни отношения. 

Кувертът е в размер на 20 лева и ще се събира на входа.

Ще се радваме да присъствате!

 

БДД

 
Да помогнем на икономиста проф. Чавдар Николов Печат
Автор Експерт   
Петък, 27 Юни 2014 20:38

Да помогнем на икономиста проф. Чавдар Николов

Проф. Чавдар Николов е в беда. Нека му помогнем. Не само защото е наш редовен автор и член на Българско дипломатическо дружество.

продължава>
 
Георги Готев получи наградата "Журналист за Европа" Печат
Автор Експерт   
Четвъртък, 19 Декември 2013 15:56

Георги Готев получи наградата "Журналист за Европа"

Екипът на изданието „Експерт ” и БДД честитят най–сърдечно престижната награда „Журналист за Европа” на члена на нашето Дружество журналиста Георги Готев, присъдена от Съюза на българските журналисти за цялостната му работа в сайта Euroactiv и публикациите му във вестник „Дума”.

 

 
Изяви на членове на Българското дипломатическо дружество в навечерието на Коледните празници Печат
Автор Експерт   
Сряда, 11 Декември 2013 14:03

Изяви на членове на Българското дипломатическо дружество в навечерието на Коледните празници


Посланик Киряк Цонев – с нова книга, Анатолий Станкулов– с изложба

 

Книгата „Сирия – война в земите на Адам и Ева” проследява политическото развитие на Сирия след получаването на независимост

«Тя е преди всичко документална, но в нея се вплитат и мои преки впечатления от работата ми в Сирия, от сирийците, с които съм живял четири години доста отдавна, но съм останал с едно впечатление на прекрасни хора.» Това казва арабистът акад. Киряк Цонев. „Книгата е писана от мен и от моята дъщеря д-р Мирослава Цонева. Книгата е без сюжет. Тя проследява политическото развитие на Сирия след получаването на независимостта, тоест след Втората Световна война и причините, които са международни, които са и вътрешни и доведоха до това, което сега е конфликтът в Сирия”.

продължава>
 
«НачалоПредишна1234СледващаКрай»

Страница 1 от 4