За метаните на Карадайъ пред Ердоган Печат
Автор Експерт   
Петък, 11 Юни 2021 13:08

За метаните на Карадайъ пред Ердоган

д–р Огнян Гърков, 09.06.2021

За мен съгражданите ни с османистко национално самосъзнание са абсолютно равнопоставени български граждани и у нас няма нужда от етнически партии. Но изявленията и поведението на Мустафа (но не Херо ... , а) Карадайъ пред Ердоган, ако отговарят на истината, следва да бъдат обект на разследване от българската прокуратура за конституционносъобразност, както и самото „ДПС”. Плюс като престъпление по НК, насочено срещу Републиката!

ДПС с главатар говорещия с акцент български език Карадайъ „стана мокаят” НАГЛО да ползва конституционно съмнителното движение като лост за провокативно, но важно, решаващо влияние върху политиката на България. Да не забравяме демо-магистратите от Конституционния съд, които през 1991-92 г. оставиха казармираната бизнес-групировка „ДуПиСе”(както се изразяват нейни опоненти) в политическия живот: Асен Манов, Цанко Хаджистойчев, Николай Павлов, Иван Първанов, Теодор Чипев и Младен Данаилов! Против волята на 6-те други членове на КС и в отсъствие на един решаващ глас при 6:6 гласа! С подкрепата на тогавашния президент с „депесарски шут” и премиера Филип Димитров. Срещата на съотечествените поту.ро-фесо.ве със султана Ердоган под два турски флага бе повече от символична политически и геополитически ясно разпознаваема! И националистично-просепаратистките антибългарски и антидържавни изявления на тартора на „ДПС”, което все повече се отъждествява със шайки от типа на ДОСТ и подобни сътворения на турски, руски, про-щатски и други имперски СС (спецслужби) в България.

Да не коментираме, че нашествениците са дошли у нас, в Европа, без една кадъна, мюслимизирали са християнки българки, арменки, гъркини и под., имат максимум 0,1% поганска кръв и че са "турци" или синеоки тюрки, колкото ние сме марсианци.

Навеждането на част от родната полит-тайфа пред колонизаторския „закон” Магнитски по адрес на Пеевски не оневинява простъпката на катуна на конституционно-съмнителната парт-орда и изявленията за друга национална идентичност след поета клетва пред България!

Не бих се изненадал, ако Карадайъ е поискал и традиционната „помощ-интервенция» от „аna/vatan”-a за предстоящите избори за Народно събрание.

Съгласно протокола на „евро-атлантизма” (любима фраза на Карадайъ и „€-депутатина” му Кючук, докладчик в ЕП явно на турските интереси по Повардарието) при среща в Анкара на ниво турски президент със свита външния министър и бивш вътрешен министър бе редно – под български флаг – да присъства поне български заместник-министър на външните работи и посланикът ни в приемащата държава!

Вина за този етницизъм имат донякъде и българските партии. Малко са кандидат-депутатите като Вилдан Байрямова издигната от ДБ.