Madkind vs. Mankind. Състезание с времето. Дигитализацията на Мадкинд, импулсът на изкуствените интелекти, икономическият хаос и още... Печат
Автор Експерт   
Вторник, 07 Май 2024 10:37

Лудчеството срещу Човечеството. Състезание с времето. Цифровизацията на Лудчеството , Върха на ИИ, икономически хаос и още...

„Воля за живот“ и „Воля за липса на живот“. И двамата се борят да се превърнат в доминиращата реалност на тази епоха.

От Джулиан Роуз -  Global Research, 6 май 2024 г

Точно под повърхността на ежедневния живот действат две силно противоположни сили: „волята за живот“ и „волята за липса на живот“. И двамата се борят да се превърнат в доминиращата реалност на тази епоха. Това е надпревара с времето.

Часовникът е настроен от Лудчеството, с обезпокоително пасивното приемане на голяма част от човечеството.

Лудчеството е обсебена от механичното време. Тя настройва часовника и изисква неговият дневен ред да бъде изпълнен в съответствие с определената от него времева рамка.

„Великото нулиране“ е подходящо нареченото най-скорошно събитие за настройка на часовника, инициирано от Лудчеството.

То е поставила някои ключови дати в своя дневен ред за прехвърлянето на органичния живот в цифрово контролиран роботизиран двойник, с цел да направи човечеството остаряло.

То намира 2025/26, 2030 и 2045/50 полезни маркери, чрез които да се постигнат определени фази от тази амбиция.

Познаваме игровия план на Лудчеството, защото той е изрично изложен в Програмата на ООН 2030 и Четвъртата индустриална революция/Зеления нов курс на Световния икономически форум.

От финансова гледна точка, като начало, цифрова валута на централната банка със социална програма за кредитиране,   която да контролира достъпа на индивида до банковите му сметки, е предвидена за около 2026 г.

Глобалната икономическа стагнация и човешкият глад са насрочени да последват.

До 2030 г. дневният ред на Лудчеството, че процесът на цифровизация и изкуственият интелект (ИИ) ще са узурпирали голяма част от емоционалния и рационален капацитет на мислене на човечеството; с естествени способности за възпроизвеждане, също стерилизирани за подчинение чрез непрекъснато нарастващо атмосферно геоинженерство, денатуриране на вода и храна, електромагнитни честоти (EMF) и програми за ваксиниране с оръжия.

До същата дата около петдесет процента от храната се планира да бъде създадена в заводски лаборатории. Синтетичен, генетично модифициран и без връзка с почвата.

Насекомите са високо в списъка за заместител на протеини, след като млякото, месото и яйцата са били „изключени от менюто“, тъй като са идентифицирани като съучастници в безумното изобретение на Лудчеството за глобалното затопляне.

Предвижда се до същата дата производството на енергия да бъде до голяма степен отделено от практиките за изгаряне на изкопаеми горива. Заменен от това, което вижда като „зелени“ решения, поемащи захранването на това, което е останало от продуктивната индустрия.

До 2045/50 г. Лудчеството се вижда на водещото място със своята така наречена политика „Net Zero“ (без въглероден диоксид), която допълнително намалява естественото биоразнообразие и световното население до част от сегашните нива, заменяйки Човечеството с версията на ИИ трансочовешки киборг и робска раса на човечеството,   запазена за черни задължения, неподходящи за роботи.

Това е съвсем бегъл, индикативен списък – тъй като има много повече лудост в процес на подготовка, отколкото е споменато тук. И Лудчеството има план B, C и D, ако A не успее да се материализира (навреме).

За да си припомните допълнително, просто проверете описанието на Mad Schwab на Четвъртата индустриална революция и декларацията на Mad Harari „Ще се справим по-добре от Бог“.

Междувременно, в надпреварата с времето, все още малък, но постоянно нарастващ процент от човечеството осъзнава, че бъдещето му на тази планета е под заплаха, както никога досега.

Информация относно естеството на тази криза си тананика в интернет ефира; се обсъжда в хиляди места за конференции, частни домове и работни места.

Човечеството се раздвижва и Лудчеството се опитва да блокира нарастващата инерция.

Тук действат енергийни сили, които не можем да видим, но можем да почувстваме. Те противодействат на насоченото към мозъка вцепенение, произведено от военно-промишления комплекс на Лудчеството 'Церебрална долина' и насочено към избрани цели от коварни агенти на 'разузнаването' в ЦРУ, Мосад, MI5, MI6, ФБР и други.

Човечеството се събужда за реалността на своето робство на лудите амбиции на Лудчеството. Това е епицентърът на сблъсъка Живот срещу Смърт. И всички ние, независимо дали го знаем или не, сме активни участници в тази безпрецедентна драма.

Да, това е надпревара с времето: ще достигне ли силата на пробудения дух първа и ще разбие сатанинския код на психопатите – като по този начин ще освободи човечеството от нечовешкия затвор на Лудчеството?

Или психопатите ще продължат да държат хватката си върху психическото и физическото здраве на достатъчно смъртни, за да поддържат инерцията му?

Никой не може да гадае бъдещето; но всеки, който е способен да звънне на звънеца и да скочи на пожарната кола, вече не може да загърби предизвикателството, пред което е изправено човечеството. Но трябва да се обърне лице в лице и да се бори със заплахата от изчезване, която Лудчеството е планирала и вече е задействала на много нива.

Въпреки че има сто и един начина да приемем призива за действие, има два основополагащи принципа, които всички ние трябва да уважаваме, за да изградим силата на целите си и чистотата на намерението си да бъдем победители на живота над смъртта: вътрешно подхранване на светлина и външно проявление на силите на тази светлина.

Тези две действия трябва да бъдат втълпени в нас, за да съставят централния ежедневен ритъм на живота ни.

Под „външно проявление на силата на светлината“ имам предвид конкретно предприемане на действия в подкрепа на социална, икономическа, екологична и политическа промяна за цялостната еманципация на човечеството и природата.

Без значение какви други задачи или работни графици трябва да поддържаме, всеки ден трябва да започва и завършва с място, посветено на подхранването на нашето по-дълбоко Аз и активирането на произтичащите от това сили за разбиването на култа към смъртта на нашия потисник.

Винаги вътрешно отражение, водещо до външно действие, никога само едното или другото.

Силно препоръчително е и точка през всеки ден, когато човек си спомня защо е тук, каква е по-голямата му роля в този живот и как може правилно да я прояви.

Нашата (човешка) душа живее вечно. Пътуването му е вечно и зоната на пътуване е безкрайна.

Но това продължаващо пътуване в лоното на творението – и все по-близо до мястото на раждане на Живота, няма да се материализира от пожелателни мисли или от молитва.

Само чрез решимостта ни да осъзнаем и проявим нашата истинска същност, нашите висши енергии – и, повтарям, да ги насочим към действия, посветени на еманципацията на цялото човечество и на природата. Това е нашият паспорт за вечна свобода.

Следователно няма смисъл да си мислим „Ще се радвам да напусна този луд свят и най-накрая да бъда свободен“.

Такава е голямата измама, извършена от религиозния авторитаризъм и учителите на духовния бягство, че мнозина страдат от тази велика илюзия.

Докато не придобием силата да се измъкнем от егоистичния и съблазнителен душевен капан на Лудчеството, нямаме паспорт за свобода, нито в този живот, нито в отвъдния.

Без да се полагат непрекъснати усилия за себеосъществяване – и без да се култивира волята да се насочат   плодовете на този процес към проявлението на справедливостта и истината, човек извършва форма на душевно самоубийство.

Това означава никога да не избягате от колелото на повтарящите се връщания към „статуса на роб“, в който човек е бил хванат в капан в предишни съществувания.

Програмата на Лудчеството за изчезване разчита на това да не поемаме този ежедневен ангажимент за реализиране на истинската свобода. Това красиво усещане, че най-накрая сте се установили по пътя на една дълбока истина. На единството с Космическото ядро, откъдето сме дошли.

Колко пъти човек трябва да се връща на тази планета, само за да намери същия – но допълнително изгнил – боклук, оставен предишния път?

Неспособността да се изчистите и да продължите напред – означава да бъдете хванати в постоянен цикъл на умствено и физическо затворничество.

Това е универсален закон – който на Изток се нарича карма – от който няма измъкване. С изключение на този, базиран на процеса, който очертах, макар и накратко.

Няма време за губене. Ние сме в тази надпревара с времето и това е може би най-значимият стимул, който някой от нас някога ще получи, за да се обучим да станем духовни воини.

За да проявим това, което е непревземаемо за агентите на деградацията и унищожението на Лудчеството, нашият фокус трябва да бъде върху това да станем напълно готови за победа.

Това е нашият raison d'etre (основание да ни има). Защо дойдохме на тази опетнена, но сияйна планета Земя.

Ние сме братя и сестри, ангажирани с раждането на глобалната реализация на нашия истински потенциал.

Ние сме овластени от самото начало с всичко необходимо, за да се издигнем и да победим Лудчеството.

Ако само поради липса на необходимост сме пропилели този потенциал досега, тогава това време е минало.

Не се съмнявайте в способността ни да победим Лудчеството. Над петдесет процента от това, което е необходимо, за да спечелим нашата битка, просто включва укрепване на решимостта ни да изразим напълно нашата човечност – това, което съдържа семената на непобедимостта.

Подхранване на всичко, което е топло, любящо, истинско, решително и смело . Подчертавам „смел“, тъй като Лудчеството е по същество страхлива.

Зад нейната фасада от помпозност и власт се крие изтощителна слабост, безбожна празнота. Лудчеството няма смелост – той се крие зад цифровизираното си оръжие за наблюдение и пристрастяването към излъчване на страх.

Просто се изправете срещу Лудчеството – и всичко е свършено .

Въоръжени със смелост и надарени с решително чувство за вяра в себе си – ние държим картата Асо.

Време е да го играете!

*

Джулиан Роуз е органичен фермер, писател, телевизионен оператор и международен активист. Той е автор на четири книги, последната от които „Преодоляване на роботизирания ум“ е ярък призив да се противопоставим на деспотичното превземане на живота ни от Новия световен ред. Посетете неговия уебсайт за допълнителна информация www.julianrose.info

Той е редовен сътрудник на Global Research.

Бележка на преводача БГ:  В оригинала са използвани Madkind – Луд чеството в противовес на Mandkind – Чове чеството